Våra Fastigheter      


FöretagetFastigheter
Uthyrning
Boendeinfo
LedigtKontakt
Ansökan

 
   

MALMÖ

 
   
Västra hamnen  
 

Fregatten 1

Fullriggaren 3

Fullriggaren 5

Slupen 3

 

Inom området Fullriggaren nordöst om Turning Torso i Västra Hamnen har vi fyra fastigheter med välplanerade och yteffektiva lägenheter. Fastigheterna ligger med utsikt över Öresund eller Varvsparken. Samtliga våra fastigheter i Västra Hamnen är anslutna till bilpool.
Centrum
   
Gyllenstjärna 34 är belägen på ett av Malmös absolut bästa affärslägen längs Södergatan – Malmös främsta handelsstråk och gågata – mellan Stortorget och Gustav Adolfs torg. Vägg i vägg med Åhléns City.
   
Delfinen 19 är belägen på bästa läge längs Södra Förstadsgatan – Malmös populära gågata mellan Gustav Adolfs torg och Triangeln. Granne med ungdomsgallerian "Storgatan".
   
Hästen 5 ligger på Storgatan vid Davidshallstorg,
ett stenkast från gågatan, biblioteket och stadsteatern.
   
Almbacken 12  ligger på Almbacksgatan/Spångatan, ett kvarter ifrån Malmö Stadshus och Konserthuset.
   
Slottsstaden  karta
   
Järrestad 12 Dessa tre fastigheter är alla belägna i Slottsstaden, i ett av Malmös mest eftertraktade bostadsområden - lugnt och nära city. Fastigheterna ligger mellan Fridhemstorget och Rönneholmsparken, med gångavstånd till Ribersborgsstranden och kallbadhuset.
 
Järrestad 13
 
Kil 9
   
Limhamn karta
   
Uroxen 15 är belägen i ett av Malmös mest attraktiva bostadsområden, ett stenkast ifrån Limhamncentrum, med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till Limhamns småbåtshamn.
   
Fosie
   
Docenten 4 ligger i ett av Malmös södra ytterområden nära påfarterna till Inre och Yttre Ringvägen.
   
HALMSTAD karta
   
Byggmästaren 20 är belägen centralt vid Flygaregatan, mitt emot Brunnsåkersskolan, i ett lugnt och trivsamt område, med gångavstånd till Halmstad stadskärna.